Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.553.590

Schválená insolvence a exekuce bankovního účtu

Odesláno: 
Otevřeno 1103 x
2 odpovědi
   
Vážení, dotaz jsem podal pod 2914 Host, kde Vaše kolegině mě odkázala Na Vás. Doplnuji. Může správce zablokovat účty když vyhlášený konkurz není pravomocný a tyto účty jsou osobní neb 6 let nepodnikám a na ně mě chodí pouze důchody, které jsou na úrovni životního minima, nebo jsou účty v konkurzní podstatě, která teprve bude vrchním soudem stanovena? Děkuji.
Xaver.
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.

Zdravím Vás, Váš dotaz se týká zejména insolvence a nikoli exekuce, je mi to líto, ale musím Vás požádat, abyste tento dotaz zkusili položit kolegům, kteří se zde zabývají insolvencí. Já mám na starosti agendu exekucí a neměla bych odpovídat na dotaz z jiné oblasti než jsou exekuce.