Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.554.030

Otec, matka čte mou korespondenci na Internetu - mám podat trestní oznámení na Policii ČR nebo Okresní státní zastupitelství?

Odesláno: 
Otevřeno 1111 x
1 odpověď
 
Dobrý den. mám podezření, že můj nevlastní otec čte, co si píši s lidmi na messengeru. Mám podat trestní oznámení? Sice nevím jak to dělá ale nějak se mi dostává na messenger asi přes svůj počítač. Počítačům hodně rozumí. Děkuji za odpověď a nezlobte se, že jsem dotaz vložil sem.
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.

Zdravím Vás, Váš dotaz se netýká exekuce. Nicméně zkuste přestat používat messenger, facebook, twitter a jiné sociální sítě. Popřípadě zkuste Vašeho nevlastního otce na nevhodnost jeho chování upozornit. Pokud by toto chování nevlastního otce neustalo ani po Vašem upozornění, obraťte se na ostatní kolegy, nebo přímo na advokáta. Kontakty na advokáty naleznete na stránkách http://www.advokatikomora.cz nebo na http://www.cak.cz.