Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.553.925

Zaměstnávání cizince na území České republiky

Odesláno: 
Otevřeno 1107 x
1 odpověď
 
Dobrý den,
Moje žena měla nabídka pro lepší pracovní pozici, ze Srbska do České republiky. Oni souhlasí s tím, aby mi pracovat také v firmy, pro start v výrobě, a poté, že budeme vidět. Nicméně oni dali pozice v reklamách se specifickými podmínkami, aby čeští občané nemohou použít pro tento druh práce. Ale samozřejmě, oni se mýlil. Musím být na pozici, které popisují v reklamě, ale bohužel, oni nemají potřebovat pro tuto pozici. Takže mám tři měsíce, namísto jednoho roku. Pokud nemám najít jinou práci budu ztratit svou zaměstnaneckou kartu a musím se vrátit domů. Máme dceru, ona je 5 let. Ona v mateřské škole Bubrinka. Hlavním důvodem, proč jsme se přestěhovali, je, že můžeme poskytnout dobré vzdělání, zdravotní péči a budoucnost pro ni. Ona má vízum za účelem sloučení rodiny, to znamená, že oba rodiče jsou zde. Pokud se i dont najít práci, a ztratím zaměstnanců kartu, budu muset jít domů, tak i ona.
moje otázka zní:
Musím žádná práva, pokud jde o tu chybu, že je vyroben zcela provádí firma. Jsou z důvodu nedostatku informací o, mě v poloze, která není pěkné.
Omlouvám se za moje čeština.
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html