Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.554.664

Oddlužení, osobní bankrot, insolvence pro dluhy u Providentu a mobilních operátorů

Odesláno: 
Otevřeno 1823 x
1 odpověď
 
Jak si zažádat o insolvenci nebo osobní bankrot a také jaký je mezitím rozdíl mám několik dluhů u telefoních operátoru aké u Providentu na sociálním i zdravtním a šílené množství nezaplacených pokut. Pracuji vydělávám nejde moc velkou čatku, muj průměrný měsíční plat je cca 10.000 Kč potřeboval bych vědět jaká částka mi bude zůstavat - jestli je možne aby mi insolvenci nebo bankrot schvalili a na koho se mám obrátit. Je dost vyčerpavajíci hledat když vám někdo pořád cpe nějaká oddlužovací centra která za to chtějí peníze moc vám děkuji za odpověď
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz se týká osobního bankrotu a insolvence. Tento dotaz prosím položte kolegovi, který se zabývá insolvencí. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/component/content/article/50-vlozit-dotaz/134-vlozit-dotaz.html. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.