Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.554.344

Žaloba k soudu pro zveřejnění inzerátu

Odesláno: 
Otevřeno 1188 x
1 odpověď
 
Dobrý den,
vložil jsem do supermarketu na své webové stránky inzerci a ještě do jednoho supermarketu inzerát, kde jsem psal, že se hledá nebo hledáme obsuluhu do jendoho podniku, domnění, že provozovatel o tom ví, že bude rád, že když se někdo ozve že ho tam pošleme, aby se ucházel o práci.
Stránku mám pojmenouvanou Vsevedi.cz jak na webu tak na FB.
Dostal jsem informaci, že provozovatel automatů a provozovatelka baru na mne chtějí dát žalobu, že jsem neměl právo zvěřejnit inzerát, pod hlavičkou své firmy, ale to není firma ten web. Že ze mne strhají poslední ponožky a ač sem to myslel dobře a za vlastníka hospody se neporpaguji ani, že bych práci nabízel já, jen jsem zprostředkoval tu informaci. Dokonce mi to psala jedna slečna, že tam hledají Jak se chránit? Bránit? Co jsem porušil, když na tom nijak neprofituji, nepoškozuji jméno. Vše sem smazal a na stránkách mám uvedeno i na FB, že vložené příspěvky a inzeráty jsou inzeráty od jinýchn osob, které si za ně zodpovídají. Že nejsem vlastníkem ani provozovatelem firem, které hledají zaměstnance a že nevlastním ani žádné inzerované věci či nemovitosti a jen sdílím informace. Poradíte mi? Docela se bojím, jelikož nemám žádné peníze, jsem student mám syna a nechci se tahat po osudech ani tisícovku na soud nemám ani na žádné odškodnění prostě na nic. Je možné, že mne může někdo žalovat za takovouto banalitu? Prosím pomozte.
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz se týká spíše oblasti obchodně či občanskoprvání. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/component/content/article/50-vlozit-dotaz/134-vlozit-dotaz.html. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.