Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.554.160

Uhrazení dluhu vymáhací společnosti - společnost vymáhá neoprávněně další peníze, co dělat?

Odesláno: 
Otevřeno 1496 x
3 odpovědi
 
Dobrý den,
zaplatila jsem řádně podepsaný splátkový kalendář a vymáhací společnost formou SMS a emailu mě vydírá z dalšího placení.
Co mám dělat?
Děkuji.
 
Zdravím Vás, asi bude nejlepší když se s veškerými podklady (splátkový kalendář, výpisy z účtu, či jiné doklady o platbě a eventuálně i smlouvu, kterou jste s touto společností uzavřela) obrátíte na advokáta, který Vás bude v této věci zastupovat, případně Vašim jménem podá na tuto společnost trestní oznámení.
Seznam advokátů je na http://advokatikomora.cz
 
Dobrý den edávno jste mi pomohl v jedné právní kauze a ak byh vás ráda poprosila o radu. jsem vpracovní neschopnosti od 19. /01/2015 a moje vedoucí za mne podepsala bez méhosvolení danové přiznání co mám dělat. Děkuji
 
Zdravím Vás, Váš dotaz se netýká přímo exekuce, ale pracovně právních vztahů nebo problematiky daňové. Proto se s tímto dotazem obraťte přímo na kolegyni, která řeší otázky z pracovního práva nebo na daňovou poradkyni. I když dle mého subjektivního názoru toto v pořádku není. Každý má podepisovat daňové přiznání osobně. Je otázkou, zda jste mohla správnost údajů uvedených v daňovém přiznání zkontrolovat či nikoli. Je také otázkou proč k podpisu daňového přiznání za Vás jinou osobou došlo. Neblížila se lhůta k podání daňového přiznání. Přesto bude nejlepší když se s tímto dotazem obrátíte na daňovou poradkyni, která u nás také působí.