Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.552.801

Exekuce na druha, družku a trvalé bydliště na městském, obecním úřadu - hrozí že exekutor zabaví věci v nemovitosti nedlužícího partnera?

Odesláno: 
Otevřeno 1230 x
2 odpovědi
 
Dobrý večer.
Hrozí mě exekuce a chci bydlet s přítelem. Trvalé bydliště budu mít pořád na městském úřadě. Dům je jeho, ale co dělat v případě, že již nemá doklad o zakoupení třeba kuchyňské linky která je stará dvacet let nebo sedačky kterou dostal.
Děkuji
Kolesová
 
Dobrý večer. Hrozí mě exekuce a chci bydlet s přítelem. Trvalé bydliště budu mít pořád na městském úřadě. Dům je jeho ale co dělat v případě, že již nemá doklad o zakoupení třeba kuchyňské linky která je stará dvacet let nebo sedačky kterou dostal. Děkuji
 
Zdravím Vás, v tomto případě sepište s přítelem dohodu, že veškeré vnitřní vybavení bytu je výlučným majetkem přítele, a tuto dohodu opatřete úředně ověřenými podpisy (podpisy se úředně ověřují na poště Czech-point, úřadě městské části). Až budete u přítele bydlet, doporučuji, aby si přítel schovával účetní doklady od všeho co do bytu koupí, ale i od počítače a jiné spotřební elektroniky.