Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.554.778

Podvodná výzva k úhradě exekuce

Odesláno: 
Otevřeno 1834 x
1 odpověď
 
Adam Zikmund (spaceship@tradicnistavby.cz Exekuční příkaz 088283/2014-351 z 26.8.2014 Soudní exekutor JUDr Dohnal EX. ÚŘAD JESENÍK žádá úhradu 13164Kč "a vypučet" najdete v přiloze. Podepsán Adam Zikmund

celé jsem to smazal, ale fotoscreen i s pravopisnými chybami a výhrůžkou po 15 dnech již 18900Kč MOHU ZASLAT NORMÁLNÍM MAILEM JAKO reproFOTOgrafii.
 
Jelikož v dotazu uvádíte emailovou adresu a dále, že výpočet je uveden v příloze, jakož i možnost zaslání normálním mailem, předpokládám, že jste obdržel podvodný mail s výzvou k úhradě exekuce. V těchto mailech jsou pooužívány jména a adresy skutečných exekutorů, aby byl navozen dojem, že se jedná o skutečnou výzvu k úhradě exekuce. Nic neplaťte a přílohu neotevírejte, pravděpodobně obsahuje počítačový virus. Exekutor mailem komunikuje pouze výjimečně v průběhu exekuce, a to pouze v případě, že odpovídá na dotaz zaslaný mailem. Výzva k úhradě exekuce je vždy zasílána poštou nebo do datové schránky, neboť okamžik jejího doručení je rozhodný pro zahájení exekuce.