Počet stránek ve webu: 43.155

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Sázel jsem u společnosti Sazka, na sportovní zápasy. Jednoho dne, jsem se chtěl přihlásit na svůj účet, ale bohužel přístup byl odepřen. Po kontaktování podpory, mi bylo řečeno, že jsem si účet zrušil. Já jsem si samozřejmě žádný účet nezrušil. Takže došlo k tomu, že se mi do účtu někdo naboural a na chatu od sazky mi účet zrušil.

Sazka mi pozdržela peníze na 60 dní, na což mají ze zákona právo. Po cca 50. dnech mi oznámili, že mi žádné peníze nevyplatí (200.000 Kč). Prý mělo k účtu přístup několik lidí. Samozřejmě jsem účet používal jen já, ale tím, že se mi do něj někdo naboural a zrušil mi ho si oni myslí, že ho používalo více lidí a na základě tohoto mě odmítají vyplatit. Přece není možné, aby když se mi někdo nabourá do účtu a zruší ho bez mého vědomí, že já přijdu o všechny finance. Děkuji.

 

ODPOVĚĎ:
Za této situace se jeví jako nejvhodnější obrátit se na Policii ČR a podat trestní oznámení na neznámého pachatele, jelikož zrušením Vašeho účtu jste tak byl poškozen i na majetku, a to právě kvůli nevyplacení výher. Policie bude zkoumat, kdo se Vám do účtu “naboural”, čímž je možné prokázat, že jste účet užíval Vy a ne další osoby, tudíž že výhry měly být vyplaceny. Trestní oznámení je možné podat na kterékoliv pobočce Policie ČR.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.