Počet stránek ve webu: 43.121

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Obracím se na Vás s dotazem, zda jste schopni zjistit zda jsem v právu či nikoli. Jedná se o spor se sázkovou společností o neuznání výhry u kurzového live sázení. Nestalo se tak poprvé a nedá mi to nechat to takto dal být. Jen tak se rozhodnou zpětně anulovat daný tip a neuznat výhru. Píši, že příležitost už byla uskutečněna a čas tiketu uložení byl třeba o vteřinu později.

Co je to za hloupost, když mi tu příležitost sami nabídnou a potvrdí uzavření tiketu? Kde si to má člověk ověřit, oni si jen tak něco vymyslí? Oni dané sázky vypisují, nechají mě je i vsadit a poté co vyhraju až po nějaké době příležitosti anulují? Vím, že se to stalo u více případů. Nevěřím, že když příležitosti nevyjdou, peníze by vrátili. Jelikož si myslím, že si toto nemůžou dovolit. Rád bych se podělil o bližší info v případě, že bude jakákoliv možnost tento případ otevřít a dozvědět se kde je pravda. Děkuji za včasnou reakci. Oliver.

 

ODPOVĚĎ:
Tato právní poradna neposkytuje právní zastupování při řešení sporu (ať už hovoříme o ústním či písemném kontaktu s protistranou či před soudem/úřadem). Tyto služby poskytují advokáti (kontakt zde: www.advokatikomora.cz), kteří na základě veškerých dostupných důkazů a informací zastupují klienta při jednání.
Obecně ve Vašem případě platí, že anulování by mělo být spíše výjimkou než pravidlem, vždy na základě důvodu, přičemž byste měl být na tuto možnost i konkrétní důvody anulace včetně lhůty, kdy je tak možné učinit, předem upozorněn (typicky v obchodních podmínkách apod.). V případě sporu je pak vhodné komunikovat s protistranou výhradně v písemné formě.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.