Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Zaregistrovala jsem se u společnosti be2 do seznamky na měsíc, ale nepřečetla jsem si podmínky a nevěděla, že když nevypovím smlouvu včas, tak mi ji prodlouží. Přišel e-mail a dlužnou částku jsem zaplatila kartou, abych měla klid. Napsala jsem e-mail, že vypovídáme smlouvu a odpověď byla, že potvrzují výpověď a nic už prodlužovat nebudou a ani už nic platit nebudu.

Po půl roce mi přišel dopis v angličtině od společnosti be2. Kamarád mi říkal, že chtějí zaplatit 170 euro. Nevím za co a také jak to zaplatit. Vše je anglicky nebo německy a já neznám řeč ani jednu. Předem děkuji za odpověď Sofie.

ODPOVĚĎ:
Vámi zaslaný dopis vyzývá k úhradě dluhu. Výzvu Vám zaslala inkasní společnost. Pokud si nejste jistá, o jaký dluh se jedná, doporučuji se písemně obrátit jak na samotnou seznamku, tak i na tuto inkasní společnost s tím, že jste již v minulosti všechny dlužné částky uhradila a nejlépe přiložit kopii emailu, ve kterém Vám seznamka sděluje, že máte všechny částky uhrazené.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.