Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.553.923

Deponovaná částka u zaměstnavatele (v době mezi exekucí a schválením insolvence) - kam má zaměstnavatel peníze zaslat?

Odesláno: 
Otevřeno 2143 x
1 odpověď
 
Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, zaměstnanec měl více exekucí. Strhával jsem a posílal. V 9/2014 Podal žádost o oddlužení. 10.3.2016 přišlo rozhodnutí soudu o oddlužení. Mám na účtu částku tzv. deponovanou kam tu poslat o této částce tam není ani zmínka. Mám i nadále strhávat částku, která bude vypočítávána jako předtím dle výpočtu ze mzdy a nyní nově posílána na číslo účtu insolvenčního správce, ale nemají uveden variabilní symbol. Jak poznají, kdo posílá tuto částku. Můžete mně prosím napsat co vše musím udělat, abych něco nezanedbal a postupoval správně. Mohl bych Vám poslat text celého usnesení.
Děkuji za odpověď.
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.

Zdravím Vás, Váš dotaz se netýká exekuce, ale insolvence, obraťte se tedy s tímto dotazem na kolegy, kteří se zde zabývají insolvencí, popřípadě se můžete s tímto dotazem obrátit i na insolvenční soud.