Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.554.241

Jak zjistit celkový dluh všech exekucí - postup, návod

Odesláno: 
Otevřeno 3817 x
1 odpověď
 
Dobry den
2010-2015 mi strhavaji ruzne exekuce a nikdy mi nedošlo ukončení a to jsem se nedavno dozvěděl že mam trvale bydliště na radnici v Brně aniž bych o tom věděl.
Stále mi strhavaji z platu a mam takové tušeni aby to nebylo strhavane dvakrát a ani nevim za co to je děkuji za odpověd Vašíček
 
Zdravím Vás, v tomto případě Vám doporučuji zajít do sídla Exekutorské komory v Brně a požádat zde o výpis z Centrální evidence exekucí. Tento výpis Vám bude za poplatek vydán. Z tohoto výpisu v´Vy sám zjistíte kolik máte vlastně exekucí. Pokud jsou prováděny srážky ze mzdy, tak ty provádí zaměstnavatel, který sražené částky následně poukazuje exekutorovi či exekutorům. Takže můžete zajít za účetní u Vašeho zaměstnavatele a zeptat se kolik peněz a kterému exekutorovi vlastně zasílají. Mám za to, že by Vám mohli ukázat i exekuční příkazy k provádění srážek ze mzdy. Až budete vědět počet exekucí a kam plynou srážky ze mzdy a pro jaké částky poté bude možné postupovat dále a věc dále řešit. Například kontaktovat exekutory, aby Vám sdělili kolik vlastně celkem na jednotlivých exekučně vymáhaných pohledávkách dlužíte, případně i podat návrh na odklad či zastavení exekuce.