Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.553.684

Insolvenční správce Ing. Oldřich Valta Louny - kontakt, email, mobil, telefon

Odesláno: 
Otevřeno 8862 x
1 odpověď
 
Dobrý den, můj syn má insolvenci jsem pěstounka jeho dcery posílá mi alimenty přes inslovenčního správce ing. Oldřicha Valty na účet, ale soudem bylo určeno, že mi má platit alimenty Úřad práce. Můj syn vypláceni výživného neodvolal tak mi je vypláceno přes Úřad práce i od insolvenčního správce po soudu mi řekl, že to zařídí a zruší vyplácení před správce neudělal to a tak dlužím dost velkou částku ÚP nemám na pana ing Oldřicha Valtu žádný kontakt a na syna se nemužu spolehnout, že to zařídí roste mi jen dluh.
MOHLI BYSTE MI POSLAT TELEFONNÍ KONTAKT NA PANA ING. OLDŘICHA VALTU ABYCH VŠE DALA DO POŘÁDKU?
moc děkuji
Jana Kramperová
kpt. Nálepky 2224
440 01 Louny
siax@centrum.cz
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/component/content/article/50-vlozit-dotaz/134-vlozit-dotaz.html. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.
Nicméně pro zjištění telefonického kontaktu můžete využít číslo 1188. Ing. Oldřich Valta je z Loun ze seznamu insolvenčních správců jsem zjistila jeho adresu, která je Obora 146, 440 01 Louny.