Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Měla jsem několikaměsíční románek s jedním člověkem, který mě nakazil chlamydiemi a teď ještě řeším nějakou jinou bakteriální nákazu. Potom jsem objevila jeho blog www.lovcuvdenik.cz, kde jsem se dočetla, že žije velmi riskantním sexuálním životem (má sex se spoustou lidí), na což mě nikdy sám neupozornil a tudíž jsem se neměla šanci ochránit.

Pak nad mojí nemocí mávl rukou, jakoby o nic nešlo a pokračuje dál v obelhávání holek. Navíc tento životní styl propaguje na svém blogu a má na tom založeno podnikání - balící poradenství pro ostatní kluky, takže na tom vydělává celkem dost peněz. Přikládám úryvky z blogu. Chtěla bych na něj podat trestní oznámení za ohrožení zdraví z nedbalosti. Bohužel neznám ani jednu z jeho dalších přítelkyň, protože si tyto informace pečlivě střeží a nemám jak je dohledat. Za poslední 2 roky jsem neměla sex s nikým jiným, jen s tím. Bohužel to ale nemám jak dokázat. Můžete mi prosím říct, na koho se mám obrátit a jaké jsou šance, že by mohl dostat alespoň podmínku? Děkuji.

 

ODPOVĚĎ:
Trestní oznámení můžete podat na kterékoliv pobočce Policie ČR. Skutečnost, že neznáte další jeho přítelkyně, není překážkou podání trestního oznámení, zde pak záleží na policii a vyšetřování, co se podaří zjistit a prokázat.
Od toho, co se podaří během vyšetřování zjistit a prokázat, se pak odvíjí i případná možnost postihu, nelze tak předem předvídat.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.