Počet stránek ve webu: 43.214

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Vyhrála jsem velkou částku v Sazka online casinu. Žiji a pracuji dlouhodobě v zahraničí, nemám vedený účet u České banky a ani nemám v plánu si jej otevírat. Výplata výhry na účet je podmíněna provedením tzv. ověřovacího vkladu 10 Kč, který ale moje banka (REVOLUT) nepodporuje. Druhá možnost je výběr na terminálu sázky, který je ale limitován maximální výši částky (5.000) jednou za 24 hodin.

Vybrat ale 3.000.000 Kč po 5.000 je pro mě nereálné, vzhledem k tomu, že jsem v Česku párkrát ročně. Existuje možnost zplnomocnit například rodiče k těmto výběrům?

 

ODPOVĚĎ:
Ano, dle mého názoru by neměl být problém zmocnit např. maminku k jednání a zastupovaní vaší osoby přes Sazkou, předpokládám, že bude nutné na plné moci ověřit podpis. Doporučuji v tomto směru kontaktovat přímo Sazku a tento postup si u ní ověřit, resp. ověřit, zda nemají nějakou svou verzi plné moci k udělení.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.