Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Jsem vlastník lesa a nechal jsem živnostníka v oboru lesnictví vytahat a prodat natěžené dřevo. Po delší době 2-3 měsíce mi zaplatil. Část peněz v hotovosti část na účet. Problém je v tom, že mi odmítá dát třeba i kopie dokladů z prodeje daného dřeva, kde bude jasně uvedeno přesné množství a cena za kolik to prodal. Jsem totiž přesvědčený, že dřevo prodal za víc peněz než uvedl na ručně psaném papíře co jsem od něj dostal.

Problém bude i v tom, že vše proběhlo pouze po vzájemné domluvě bez jakékoliv smlouvy. Potřeboval bych tedy poradit jak nejlépe postupovat, případně na koho se obrátit. Předem díky Matouš.

 

ODPOVĚĎ:
Můžete se na něj obrátit v písemné podobě a požadovat předložení všech dokladů týkajících se prodeje dřeva. V úvahu také přichází obrátit se na Polici ČR s tím, aby bylo prověřeno, zda se tato osoba nedopustila některého majetkového trestného činu vůči Vám.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.