Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 hlas)

Moje maminka před časem podepsala smlouvu se společností Česká aukční energetická. Ta se teď pravděpodobně sloučila se společností CAE Prodej s. r. o. Po mamince chtějí podepsat nějaký dodatek zřejmě ke sloučení společností a nové obchodní podmínky. Je teď v nemocnici a tak to musím řešit já.

Pokud by nové podmínky nepodepsala, ruší se tím smlouva s již zřejmě nefungující společností Česká aukční energetická nebo přechází automaticky na novou společnost CAE Prodej s. r. o. ? Vím co je to za společnost dohledala jsem si to na internetu, ale maminka to bohužel nevěděla. Omlouvám se pokud je můj dotaz neodborný v životě jsem nic takového neřešila a nevím, kde se zeptat. Děkuji a přeji hezký den Bohumila.

 

ODPOVĚĎ:
Společnost CAE Prodej s. r. o. je dle obchodního rejstříku novou společností, která byla založená v červnu 2019. Dle výpisu z obchodního rejstříku nedošlo ke sloučení výše uvedené společnosti se společností Česká aukční energetická s. r. o. Dle obchodního rejstříku se jedná o dvě samostatné společnosti.
Doporučuji tedy důkladně prostudovat podklady, které Vám byly předány, jelikož se určitě nejedná o sloučení společností. Můžete se obrátit i na některého advokáta, aby posoudil, o co přesně se ve Vašem případě jedná (kontakt naleznete zde: www.advokatikomora.cz).  

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.