Počet stránek ve webu: 43.121

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Dne 21.11. 2007 jsem uzavřel smlouvu na mobilní paušál se společností Hartmann servis která spadá pod T-mobile. Smlouva byla sepisovaná na dva roky... V současné chvíli se mi nezdá tento paušál zas tak výhodný jako před třemi lety, tak jsem se ho rozhodl zrušit. Při zrušení mi bylo řečeno že výpověď se musí nahlásit nejdříve šest měsíců před ukončením dvouleté smlouvy jinak se smlouva automaticky prodlužuje na další dva roky. Smlouvu jsem doma pro ověření dohledal a něco v tomto smyslu je v ní napsáno. Otázka zní zda na toto má daná společnost právo a zda se dá vůči tomuto jednání nějak bránit.. Děkuji, Dan


ODPOVĚĎ:
Jde o smluvní podmínky, které jste podepsal. Tím jste přistoupil ke smlouvě a musíte dodržet její podmínky. Shodně s Vámi se domnívám, že jde o zneužití postavení velké společnosti proti spotřebiteli, avšak obrana je jen žalobou k soudu s více než nejistým výsledkem.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.