Počet stránek ve webu: 43.155

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

V baru 4.4.2018 s přáteli jsme slavili, jeden mladík u stolu slovně rasistickými narážkami urážel mého přítele, přítel reagoval taky slovy, já se zastala přítele také slovně a mladík do mě strčil, tím se strhla strkanice. Do toho jeho matka na nás zaútočila, ona i on pod vlivem alkoholu a jeho přítelkyně, které je 17 let a pila alkohol v baru.

Obě jsme se do sebe dostaly a ona mě svalila na zem a mlátila do mě, v sebeobraně jsem se bránila. Po přivolání Policie ČR si nás zapsali a odešli jsme domů, v baru žádná škoda, ale kamery prý nemají. Přítelkyně mladíka nezletilá zapsána nebyla, utekla odtamtud. Druhý den si zašla do nemocnice údajně utrpěla pohmožděniny a otřes mozku, hospitalizována ale nebyla. Jelikož kamery nejsou a nemáme důkaz, že to začal její mladík a fyzicky mě první napadl a potom se na mne vrhla ona. Co se může stát? Nepracuje, je student, marodit totiž nemůže? Co mohu očekávat? Svědky mám já i druhá strana. Děkuji, Elena.

ODPOVĚĎ:
Nelze zcela jednoznačně předvídat další vývoj a následky z toho plynoucí, nicméně pro tuto ženu bude značně obtížné dokázat, že k těmto zraněním došlo v baru, jelikož z tama utekla když přijela Policie. I pokud by se jí podařilo prokázat, že byla přítomna nějakému incidentu v baru, opět pro ni bude značně obtížné (možná až nemožné) prokázat, že se jí tato zranění stala v baru – jelikož mezi okamžikem incidentu, kdy byla opilá v baru a okamžikem, kdy došla na vyšetření, je dlouhý časový prostor a nikdy není možné vyloučit, že si tato zranění přivodila jinde.


> Stránka obsahuje odpověď na tato témata:

  • Jak dokázat kdo koho napadl při bitce, strkanici v baru, restauraci bez kamer?
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.