Počet stránek ve webu: 43.176

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Je možné se "právně" bránit proti chování revizora, kdy revizor vás verbální lstí donutí podepsat pokutu s tím, že máte lístek nižší hodnoty (i když o tom není sám pěvně přesvědčen, ale pouze se domnívá, že by to tak mohlo být a spolévá na vaši momentální nevědomost.) Děkuji, Olga

ODPOVĚĎ:
Obávám, se že v případě pokud Vám byla uložena pokuta v blokovém řízení, je prakticky nemožné s tím cokoliv udělat, neboť proti uložení pokuty v blokovém řízení není přípustné odvolání.
Jedinou obranou v takových případech, jaký jste ve Vašem dotazu popsala, by bylo odmítnout uložení blokové pokuty a následně v zahájeném řízení prokázat, že z Vaší strany nedošlo k pochybení.
Nicméně si nedovedu představit skutečnost, jak by se Vám podařilo prokázat, že šlo o lest ze strany revizora. Jediným možným důkazem by mohla být například nahrávka hovoru s revizorem, případně svědectví další osoby.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.