Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Byl jsem nepodmíněně odsouzen za trestní čin, který jsem neudělal. Byl jsem odsouzen pouze na základě nesmyslných e-mailů a sms, které jsem posílal člověku kterému jsem půjčil peníze, on slíbil že mi je vrátí , místo toho mě mě uvedl jako spolupachatele v loupeži kterou spáchal a zmíněné e-maily použil proti mě  Policie vše nedošetřila a okresní soud mě odsoudil za trest loupeže. Krajský soud odvolání uznal letos v březnu a propustil mě z vazby a dal to zpět na okres . aby vše dořešili . Okresní soud však nic neřešil akorát mi snížil trest na 25 měsíců, odvolal jsem se znovu a Krajský soud již mi nevyhověl. Prosím jak se mohu ještě obhájit a dokázat to že policie a okresní soud pochybily ? Děkuji, Petr


ODPOVĚĎ:
Pokud získáte nové důkazy nebo skutečnosti můžete podat žádost o obnovu řízení k soudu, který rozhodoval v prvním stupni. Nebo dovolání k Nejvyššímu soudu, pokud došlo k nějaké procesní chybě. K podání dovolání je třeba zastoupení advokátem, takže budete muset kontaktovat vhodného právního zástupce.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.