Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Pracoval jsem pro divadlo více jak rok a byla mi přislíbena částka 100.000,- Kč za odvedenou práci. Částka mi nebyla vyplacena ani po roce další práce pro divadlo a já si proto vzal do zástavy motocykl majitele společnosti, která mi peníze dluží. Avšak motocykl patří jiné společnosti, ve které je (byl) majitelem ten samý člověk, který mi peníze má dát. Nyní je na motocykl vyhlášeno pátrání a já jsem jak bez peněz, tak bez motocyklu, protože mi byl odebrán policii ČR. Já jsem teď za zloděje. Na práci se mnou majitel společnosti nechtěl uzavřít žádnou smlouvu, ani mi nechtěl potvrdit fakturu. Mohu mít jen výpovědi svědků, kteří v divadle pracovali, také a mohou dosvědčit mou práci. Tadeáš


ODPOVĚĎ:
V tuto chvíli je zřejmé, že dohoda není možná, proto máte jedinou šanci jak vymoci peníze zpět, a to je žalobou u soudu. Pomocí svědků prokážete existenci pohledávky i jeho výši. Skutečnosti je možné prokázat jakýmkoli způsobem, ve Vašem případě jsou svědkové zřejmě jedinou možností.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.