Počet stránek ve webu: 43.147

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Vzala jsem si půjčku přes internet. Podepsala jsem smlouvu na 30.000 Kč s poplatkem 4.200 Kč. Pak jsem zjistila, že peníze jsou ve francouzské bance v eurech. A ty si můžu vybrat za poplatek 10.200 Kč. Od smlouvy chci odstoupit, vše zrušit. Ale nekomunikují. Na koho se mám obrátit, protože mně podvedli. Ve smlouvě nebyly žádné další poplatky. A mám obavy, aby nezneužili mé údaje. Prosím o radu jak postupovat. Děkuji za brzkou odpověď. Děkuji, Pavla.

ODPOVĚĎ:
Tyto spory řeší finanční arbitr. Jaké jsou jeho pravomoci a jak ve Vašem případě postupovat najdete na https://www.finarbitr.cz/cs/, jinak se můžete také obrátit na advokátní kancelář, kde za Vás zašlou tzv. předžalobní výzvu společnosti, u níž jste si úvěr vzala. Případně Vás budou zastupovat i u soudu, pokud společnosti nepřistoupí na dohodu.

 

► Stránka obsahuje odpověď na tato témata:

  • Výpůjčka peněz přes internet s uložením peněz v eurech ve francouzské bance s poplatkem za výběr ve výši šestiny půjčky - jak zrušit smlouvu o půjčce?
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.