Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Jistá mandantka firmy DEREDEZ podala na mne údajné vymáhání určité částky, při čemž si nejsem vědoma, že by mi tuto částku půjčovala a hají se tím že prý má svědkem svého manžela. Sama se ocitá v exekucích a tak si myslím,že nejsem první na koho to zkouší. Zároveň mne tato mandantka s firmou deredez bez jakéhokoliv vědomí zadala do registru dlužníků. Tak nevím co stím mám dělat.Děkuji, Viktorie


ODPOVĚĎ:
Společnost DEREDES funguje na trhu jako tzv. vymahačská společnost. Dle mých informací neověřuje pravost a pravdivost pohledávek, který ji postupují věřitelé, pouze převezme vymáhání a s „dlužníkem“ jedná jako se stoprocentním viníkem (dlužníkem).
Pokud máte všechny Vaše závazky řádně uhrazené, společnost o tom vyrozumněte a uveďte, že pokud nepředloží důkazy o tom, že uplatňovaný dluh je oprávněný, podáte návrh na soud za porušování osobnostních právpoškozování cti a neoprávněný zásah do soukromí. A samozřejmě požadujte výmaz z registru dlužníků.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.