Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Budu ještě rok na mateřské dovolené a mé splátky převyšují můj příjem. Už jsem evidovaná u dvou vymahačských firem (Profidebt, Ospen s.r.o.). Také jsem si vzala né malý úvěr na mou sestru, které samozřejmě stůj co stůj splátku dávám. A mám půjčku u společnosti Provident a Cetelem. Možná si teď myslíte že by to byl spíše dotaz na finančního poradce, ale to už jsem také zkoušela, bohužel jsem nenarazila na nikoho kdo by mi hmatatelně pomohl. Snažím se s věřiteli nějak domluvit i konsolidaci jsem zkoušela ale pokud jsem na mateřské dovolené nikdo se semnou nehodlá bavit. Ptám se hlavně kvůli tomu že vymahačská firma Profidebt chce po mě měsíční splátky min. 3.500,- což je pro mě astronomická částka a co by se stalo a co bude následovat když jim budu posílat po 1.000Kč? Můžou i tak na mě poslat exekutora? Děkuji, Světlana


ODPOVĚĎ:
Vymahačská společnost po Vás bude svou pohledávku vymáhat (a to,že budete hradit třetinovou splátku Vám nepomůže) a to formou exekuce postihnutím majetku, následně exekuce postihnutím mzdy. Takže buď si najděte práci a začněte svoje závazky řádně hradit a nebo nastane varianta uvedená v první větě.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.