Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Přes internet jsme oslovili firmu, provádějící zasklívání balkonů. Uzavřeli jsme smlouvu o díle, uhradili jsme celou částku s tím, že nám bude poskytnuta 6% sleva. Termín provedení byl stanoven na srpen 2010, s tím, že dodací lhůta se může prodloužit o dobu nutnou k dodání komponentů od výrobce. Dokladem toho má být dodací list od výrobce. Majitel firmy se nám v řádném termínu neozval a když jsme ho kontaktovali tvrdil, že výrobce má výluku ve sklárnách a montáž proběhne tedy v září. Po 30.9. jsem mu telefonovala a neustále se vymlouvá, že nemá ještě komponenty od výrobce. Když jsem mu sdělila, že mu nevěřím, byl nepříjemný a arogantní, vypadá to tedy, že se z jeho strany jedná o podvod. Ráda bych věděla, jak v této věci postupovat dál, abychom získali peníze zpět a také, aby se obětí této firmy nestali další lidé. Děkuji za odpověď. Hedvika


ODPOVĚĎ:
Neprodleně odstupte od smlouvy a požadujte vrácení poukázané částky. Případně (a to můžete udělat zároveň) podejte trestní oznámení pro podvod na majitele společnosti.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.