Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.556.431

exekuce na byt

Odesláno: 
Otevřeno 385 x
0 odpovědí
 
Loňský srpen jsem se dozvěděl, že jsou na mě vedeny tři exekuce. Dozvěděl jsem se o nich, až v době kdy mi byl odstaven účet. Věc jsem nahlásil Policii ČR, protože šlo o to, že jsem si měl údajně vzít úvěry od nebankovních subjektů a nesplácet je. S tím, že v úvěrech figurovala společnosti Profi credit. Policii jsem nahlásil věc nahlásil s tím, že jde o podvod, protože kdybych si chtěl půjčit peníze, šel bych do klasické banky.

Do exekuce spadl můj byt a podíl na chalupě. Na vyplacení jsem finanční prostředky měl, ale bohužel kvůli odstavení účtu jsem se k nim nemohl dostat.
Na internetu jsem našel společnost Man Credit, kterou jsem oslovil aby mi pomohla s vyplacením exekuce. S tím, že jsme uzavřeli smlouvu o zpětném leasingu, s tím, že tato společnost vyplatí exekuce, mě odblokují účet a obratem jim vrátím půjčené finanční prostředky. Stali se tedy podle této smlouvy dočasnými majiteli mého bytu. Vše jsem včas a řádně uhradil. Exekuce byli vyplaceny a mám doklady o jejich zaplacení.
Smlouva o zpětném leasingu byla byla zrušena.

O to větší šok jsem zažil teď v sobotu, kdy mi zavolala mamka s tím, že v bytě probíhá vyklízení bytu a byli odvrtány zámky. Nevím z jakého titulu. Vše je uhrazeno a zaplaceno. Mám o tom doklady. Na katastru je jako majitel bytu uvedena společnost Man Credit. Momentalně se nemohu do bytu, mám tam veškeré svoje cenné věci a doklady a urnu po tátovi.

A ještě teď jsem se dozvěděl, že je uvaleno zástavní právo i na byt mojí mamky.

Mohl byste mi prosím poradit jak postupovat?
čekejte
Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Odpověď Vám přijde na emailovou adresu, kterou jste zadal/a při uložení dotazu. Děkujeme, že využíváte našich služeb.