Počet stránek ve webu: 43.155

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

1.8.2017 jsem začala pracovat, byla to moje úplně první práce, jelikož jsem tu dobu byla nemocná, tak jsem tam byla první den a druhý den jsem šla k lékaři, dostala jsem injekci, vytiskl mi omluvenku (klid na lůžku 1 den) a od 3.8.2017 jsem opět chodila do práce. 15.8.2017 jsem se v práci zhroutila, tak mě vedoucí poslal k lékaři, tam jsem dostala neschopenku a marodila měsíc.

25.8.2017 mi přišla výpověď z pracovního poměru za hrubé porušení pracovní kázně, že jsem se nedostavila od 2. dne do práce. Kdybych měla zkušební dobu tak to pochopím, ale má smlouva byla na rok a bez zkušební lhůty. Pan zaměstnavatel se mnou již nechce komunikovat, nedal potřebný papíry na sociální úřad, ani mě výplatu a ani zápočtový list. Už jsem mu posílala i dopis, ale dělá mrtvého brouka. Vím, že je výpověď neplatná, ale ani na toto nereagoval. Vím, že mám do 31.12.2017 čas podat žalobu, chtěla bych poprosit, zda byste mi nemohli pomoct se sepsáním žaloby. Děkuji, Vilma.

ODPOVĚĎ:
Děkujeme za důvěru, ale tuto službu naše právní poradna bohužel neposkytuje. Vzor je nicméně dostupný ve formě odkazu na našem webu na stránce:
https://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/vzory-zdarma/vzory-zdarma.html
Po sepsání doporučujeme doplněný vzor zkontrolovat a doplnit advokátem dle Vašeho výběru. Veřejný seznam advokátů je na  www.advokatikomora.cz


► Stránka obsahuje odpověď na tato témata:

  • Neoprávněná výpověď - vzor žaloby na určení neplatnosti výpovědi
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.