Počet stránek ve webu: 43.121

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Můj bývalý manžel neplatil výživné, proto jsem na něj nechala uvalit soudem exekuci na plat. Zaměstnavatel mého bývalého manžela exekuci provádí, ale mně posílá peníze se zpožděním. Tento měsíc mi je neposlal ještě vůbec. Nedá se s ním domluvit, jeho jednání je silně arogantní. Už jednou jsem na něj podala poddlužní žalobu, kterou jsem po zaslání exekuční částky musela stáhnout. Po té mi dva měšíce poslali peníze sice se zpožděním, ale v daný měsíc. Tento měsíc opět částka nedorazila. Můžete mi prosím poradit co mám dělat, abych zaměstnavatele mého bývalého manžela donutila k pravidelnému zasílání peněz, které exekučně strhává mému bývalému manželovi. Děkuji, Viola


ODPOVĚĎ:
Bohužel, Vaše možnosti jsou v tomto případě malé. Vámi zmíněná poddlužnická žaloba je jediný možný prostředek, ale pokud zaplatí, musíte ji stáhnout. Můžete se však soudit i o úroky, a to i samostatně.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.