Počet stránek ve webu: 43.155

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Placeného právního zástupce si nemohu dovolit, jelikož jsem nezaměstnaný. Jedná se o to, že jsme se přestěhovali a po majiteli bytu chceme vrátit za 13 měsíců fond oprav a dále od 1.3.2017 do 1.6.2017 celé nájemné, jelikož v dubnu 2017 skončila nájemní smlouva. My jsme se stěhovali až v červnu 2017.

V nájemní smlouvě nebyla zahrnuta platba do fondu oprav a přesto jsme to po celou dobu platili. Nutně potřebujeme pomoc, jelikož to činí celkem dost vysokou sumu. Děkuji, Leoš.

ODPOVĚĎ:
Pro výběr advokáta uvádím odkaz na stránky www.advokatikomora.cz, kde naleznete advokáty z lokality, kterou potřebujete. Můžete také navštívit občanskou poradnu, kde vám mohou zdarma poradit. Jestli je Váš nárok důvodný každý právník zjistí pouze po studiu listin a detailnějším přiblížení případu, proto Vám nemůžu odpovědět já, zda nárok je či není důvodný, nicméně si smlouvu nachystejte na schůzku s advokátem či do poradny.


► Stránka obsahuje odpověď na tato témata:

  • Bezdůvodné obohacení pronajímatele - ponechání přeplatku peněz od nájemníka, nájemce do fondu oprav
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.