Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.534.439

Exekuce a adresa na neschopence - půjde exekutor na tu adresu?

Odesláno: 
Otevřeno 970 x
3 odpovědi
 
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat když mám napsanou jinou adresu na nemocenském listu nežli na občanské průkazce, zda exekutor může dojít na adresu, kterou mám napsanou jen na nemocenském listě není to adresa trvalého pobytu jen adresa kde jsem v době nemocenské. Děkuji za odpověď
 
Dobrý den,
soudní exekutor může použít všechny adresy, u nichž bude mít důvodně za to, že se na nich zdržujete.
V tomto případě je samozřejmě otázkou, zda se k adrese, kterou jste sdělila ošetřujícímu lékaři jako místo svého pobytu po dobu trvání nemoci, může soudní exekutor vůbec dostat, jelikož sám lékař ani zaměstnavatel dle mého názoru takové informace sdělit nemůže.
 
Dobry den, chystam se jit na neschopenku ale bojim se že mě podle adresy na neschopence najde exekutor. Nebo mu to doktor ani sociální správa neumožní z důvodu mlčenlivosti lékaře? Předem Vám velmi děkuji za odpověď. S pozdravem Xy.
 
Dobrý den, tzv. neschopenku, kterou Vám vystavuje lékař, soudní exekutor k dispozici nemá. Vaše bydliště či místo, kde se zdržujete a kde lze hledat Váš majetek, zjišťuje z informací poskytovaných centrální evidencí obyvatel, zaměstnavatele, ČSSZ, zdravotní pojišťovny, apod. Je tak možné, že se o místě vašeho bydliště, které uvedete lékaři, dozví jinak.