Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.447.298

Exekuce - neplnění povinností exekutora, oddlužení a podvod

Odesláno: 
Otevřeno 897 x
1 odpověď
 
Dobrý večer,
OSVČ - fyzická osoba FO od roku 1991 podnikající v oboru stavebnictví, rodina a její rozpad, podvod, svěření dětí do mé péče, exekuce, žaloby, křivá obvinění, nové exekuce, zneplatnění řidičského průkazu, tedy ŘP, lživá obvinění, ataky ze strany bývalé manželky: 4 trestní řízení, návrhy na podmíněné odnětí svobody, 3 x zproštění po odvolání, poslední ještě běží."
Bylo by možné se s Vámi domlouvat na řešení? Nikoliv pochopitelně zadarmo!
Možná Vás tato otázka překvapí, ale měl jsem "okolo" sebe několik advokátů a málokdy to bylo dotažené do celkového konce (také i utekl z jednací síně a už se mi nikdy neozval). Většinou kousek problému ano, zbylé, související ovšem nikoliv (vždy o tom věděli!! ). To zbylé způsobil další lavinu problémů a další a ...
Četl jsem hodně Vašich odpovědí na různá témata; pro mne jsou přesvědčivé i ve smyslu, že umíte, chcete nabídnout celková řešení.
Tímto tedy děkuji za Váš čas věnovaný mým řádkům i za odpověď.
S pozdravem ...
 
Dobrý den,
děkujeme za Vaši důvěru, se kterou jste se na tyto stránky obrátil pro řešení Vašich obtíží. Bohužel v daném formátu, v němž se řeší konkrétní dotazy osob na konkrétní problém, nelze Vámi uvedenou komplexní a skutkově a právně složitou problematiku vyřešit. Přes Vaši nedůvěru bych Vás přesto odkázala na některého právníka z řad advokátů - http://www.advokatikomora.cz, mezi nimiž se domnívám, naleznete odborníka, který Vám může pomoci.
Bohužel bezplatná právní poranda online je online projektem a konkrétní osoby v soudním řízení nebo různých sporech nezastupuje.
Děkujeme Vám za důvěru, které si vážíme.