Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.447.971

Vymáhání nákladů exekuce v ukončeném dědickém řízení

Odesláno: 
Otevřeno 553 x
1 odpověď
 
Dobrý den,
03/2017 bylo provedeno dědické řízení po mém zemřelém otci. V rámci tohoto řízení byla řešena pohledávka exekutora, který se sám přihlásil. Vše již považovali za uzavřené.
09.10.2017 se ozval další exekutor. Jeho pohledávka v dědickém řízení nebyla zahrnuta a ani o ní nikdo nevěděl. Navíc se jedná o velmi vysokou částku. Chci se zeptat, je to v pořádku?
Je možné se proti tomu nějak bránit?
 
Zdravím Vás, mám za to, že dědictví bude muset být znovu projednáno, a to právě s ohledem na tuto exekuci po otci, kde se bude dědictví znovu projednávat a řešit. Případně by nebylo od věci tento dotaz položit kolegyni, která zde má na starosti agendu dědictví. Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9. -11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.