Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.544.277

Svěření dítěte do péče otce - jaké jsou šance?

Odesláno: 
Otevřeno 1833 x
1 odpověď
 
Dobry den chci se zeptat jestli mám nějakou šanci. si vzít dítě do své peče. Protože si s partnerkou nerozumím, a mám strach o mého syna kterému budou 3 měsíce, ona už se vzdala dvou dětí, které jsou také malinké, nejsou to ale moje mám sní jedno dítě a pravě se ptám jestli bych měl šanci když se nechtěla ona starat o ty dvě dětí co má a dala je do peče že se prostě nechtěla starat. tak se chci zeptat jestli mám nějakou šanci děkují za odpověď Host 607
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.

Zdravím Vás, Váš dotaz se netýká exekuce, ale rodinného práva. Proto tento dotaz položte kolegyni, která se rodinným právem zabývá. Nicméně pokud se Vaše přítelkyně, se kterou máte dítě odmítne o dítě starat, tak by dítě mělo být svěřeno do péče druhého rodiče, tedy Vás.