Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.441.927

Neoprávněné odpojení telefonu

Odesláno: 
Otevřeno 1150 x
1 odpověď
 
Odpojení telefonu z důvodu neuhrazení nechtěného IvM. , který po mém podání prošetření ČTU operátor okamžitě připojil a stornoval vyúčtování a vymáhaní za IvM. a to bez vysvětlení proč vyřízení reklamace trvalo 62 dní a proč na 3 měsíce TEL. odpojil a z, jakého důvodu nešlo odstoupit od smlouvy pokud nebude vyúčtování za IvM. uhrazeno a po roce vymáhá za měsíce odpojení platbu za poskytovanou službu, kterou neposkytl. Musím zdůraznit, že v nabídce operátora O2 IvM. u tarifu nebyl uveden a ani objednán, Dotaz zní má operátor O2 nějaké zvláštní výhody v ČR. , že nemusí dodržovat smluvní podmínky se zákazníky. Děkuji
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9-11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.