Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.444.394

Trestní oznámení na Insolvenční správkyni pro "VYDÍRÁNÍ"

Odesláno: 
Otevřeno 122 x
1 odpověď
 
Jsem důchodce. Pro schválení oddlužení (cca před 18 měsíci) jsem jsem potřeboval poskytovatele důchodu (moje dcera) nad výši stanovené částky jsem se nepozastavoval. Věřil jsem že je to tak správně! Vzhledem k několikerému navýšení mého důchodu, jsem ins. správkyni žádal o přepočet-snížení potřebného daru. Správkyně mi pouze telefonicky sdělila, jak je snížení daru choulostivá věc a že by to mohlo mít negativní vliv na závěrečné schválení!!! písemně mi pouze je jí podržtaška sdělila, že si moc troufám!!! Ať držím hubu a krok (jinými slovy! )
S tímto jsem nesouhlasil a poslal jsem stížnost na ins. spr. k insolvenčnímu soudu a žádal paní soudkyni o pomoc při úpravě daru!!! Jaké bylo moje rozčarování, když mi odpověděla její nějaká podržtaška, a zdupala mne stejně jako podržtaška ins. správkyně. Neměl jsem chuť se ozývat, ale časem!!! když jsem si přečetl jak se ins. správkyně chlubí, že ze mne (mojí poskytovatelky důchodu) vymohla-vydíráním - získala cca 10.000? -Kč nad rámec povinosti!!!! Tak DOST! Chci na Vyděračku (ins. správkyni) podat trestní oznámení pro naplnění skutkové podstaty tr. činu vydírání!!! a rovněž to stejné na podržtašku p. soudkyně!!! (sice je za své podřízené zodpovědná vedoucí (ale ta se na dopis nepodepsala!!! )!!! Děkuji-Chci jen mustr na podání TR. OZN. na Šmejdy!!!
 
Dobrý den,
trestní oznámení nemá žádné podstatné náležitosti. Bohatě stačí, když situaci popíšete, nemusíte ani uvádět kvalifikaci trestného činu, to už si Policie musí sama stanovit. Uveďte tedy, o jaké osoby se jedná, které Vás poškodily, v čem spatřujete jejich protiprávní jednání a dále uveďte, že chcete být informován, jak bylo s trestním oznámením naloženo.