Počet stránek ve webu: 43.147


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.510.365

možnost zahájení insolvence a zahájení

Odesláno: 
Otevřeno 151 x
0 odpovědí
 

Dobrý den,
jelikož "všechny" pomocné neziskovky se chovají nepřirozeně, chtěl bych se zeptati Vás, zda-li mohu do insolvenčního řízení sám od sebe a jedná se o "pracovní dluh" V roce 2019 jsem se dohodl s věřitelem na mimosoudním vyrovnání (po 8 leté docházky k soudu, občanské právo - a spor se týkal stavebních prací) splátkami po dobu 4 let, splátka 25 tis/měs práci jsem již měl předjištěnou v D a po půl roce Covid.
V prvním covidním roce bylo možné-smysluplné toto řešení.
Poté již nemělo smysl ani vyjíždět k hranicím, nyní je to rok a v krizové době s parametry období II. světové. Nyní je "nemožné" odvrátit nezdar s vypořádáním se mého slibu vyrovnání, nynější každý krok jest pokus-omyl tedy fabrika na problémy. finanční dluhová bilance - sociálka 25 tis, zdrávka 25tis, nájem bydlení 42 tis, nájem sklad 7 tis a OSVČ dluh (finanční injekce 2021) 30 tis tedy cca130tis dluh narostl letošními provozními zálohami. dluh věřiteli (protistrana) cca 1mil200tis a právníkům
cca 150tis + dluh Buřinka cca 350tis. tedy celkem 1,7mil
V roce 2018 jsem prodal byt pro "mimosoudní vyjednávání" zbývá auto (nedoplacené kamarádovi) již je nemožné setrvávat
na těchto kolejích, ač je vlak řízen mnou nebo protistranou.
U sebe ve výhledu vnímám pozitiva pro další kroky především "exponovanou" poptávku po řemesle (jako nyní OSVČ) nebo se nechat zaměstnat v oboru dopravy, kde je situace obdobná.
Díky poslednímu týdnu hledajíc "poradny" pro přestup na jinou kolej, se Vás chci zeptati : je vůbec možné dosáhnout insolvence, za jakých podmínek atd s tím se rozšiřující tématika otázek... Poslední dotaz, pokud vnímáte řešitelnost, je možné vyhovět mému přání o schůzku? jelikož nevnímám tuto formu (pro mne) komunikace vhodnou, tím i přirozenost jiného subjektu pro seznámení, posouzení a vyhodnocení dalších krok sestavení potřebných dokumentů atd. ikdyž "staromodní setkání" je časově náročnější pro nás všechny a nynější čekání na kdy se dostane mého místa v neviditelné řadě...
Touto cestou Vás chci požádat o pochopení mého "přístupu k věci" a nejedná se o požadavky mé představy co a jak dále.
Děkuji mnohokrát.
Kontakt mail : keradetail@email.cz tel 608 020 837
Děkuji, přeji hezký den
s pozdravem
p. Bechyně
čekejte
Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Odpověď Vám přijde na emailovou adresu, kterou jste zadal/a při uložení dotazu. Děkujeme, že využíváte našich služeb.