Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.545.715

10 let stará exekuce a důchod

Odesláno: 
Otevřeno 563 x
0 odpovědí
 
Dobrý den. 02,02,2011 bylo vydano usnesení o zahájení exekuce
Jednalo se o částku 81 531,97 pro ČSOB. Jelikož jsem se potýkala
a splacela již jine exekuce, zažádala jsem o přerušení plateb. Bylo mi vyhověno, ale za 2 roky mi přišla cástka na 190 tis. Opět jsem se snažila domluvit, ale bylo mi řečeno, že musím splácet 15. tis. měsíčně, což pří mém inval. důchodu to nebylo možné. Tudíž jsem to musela nechala být, a bylo to na ČSSZ v Praze v pořadí na srážky.
Dne 2,9. 2021 mi přišel email, z ex. úřadu, že mám okamžitě zaslat telef. císloa doručovací adresu. Okamžitě jsem tak učinila. Paní z exek. úřadu následný den volala a sdělila mi, že mám oslovit rodinu, aby mi pomohla se splácením, a sms kou mi poslala, že mám vždy do 20, dne v měs, zaslat 5000 Kc. Řekla mi. že mám nyní dluh 745 tis, Kč.
Na to jsem ji emailem a potom ještě sms kou poprosila o zaslaní dlužné celé částky.
Do dnešního dne jsem nic neobdržela. Přesto jsem poslala 2 tis. Kc, abych neměla další problémy. Nevím si rady, Mám z toho všeho už značně nalomené zdraví. Ráda bych to dala do pořádku, ale vzhledem k příslušenství dluhu, které je ve výši teměř třičtvrtě milionu to ve svých 62 letech a inv. důchodu nejsem schopna doplatit.
Mnohokrat děkuji za radu.
čekejte
Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Odpověď Vám přijde na emailovou adresu, kterou jste zadal/a při uložení dotazu. Děkujeme, že využíváte našich služeb.