Počet stránek ve webu: 43.147

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)
Rozvádime ses manželkou a před podánim žádosti jsme se dohodli, že já budu platit veškeré dluhy, které spolu máme, i hypotéku na náš společný dům. Nyní jsme měli  jednání, týkající svěření dětí do výchovy, tak začala výživné požadovat, na děti platím už 5000kč. A to pravidelně.
Dne 3.června 2010 máme už rozvod tak bych prosil poradit jestli bych měl u soudu předložit veškeré smlouvy na půjčky. Jelikož přitelkyně měla soud skrz zvýšení výživného na svého syna a nenavýšili jí to z důvodu, že bývalý přítel také předložil veškéré smlouvy o půjčkách,  které vznikly za jejich vztahu. Děkuji, Jan.


ODPOVĚĎ:
Výše Vašich půjček jistě ovlivní výši výživného, proto tyto dokumenty určitě předložte. Soud vždy rozhoduje podle toho, kolik má povinný vyživovacích povinností, jaké má závazky, jaký má příjem a také jaký má majetek. Bez Vašeho přičinění se soud tyto informace nedozví, proto všechny dokumenty ohledně Vašich závazků soudu doložte.
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.