Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.441.906

Exekuce od O2 - dluh potomka s trvalým pobytem u rodičů

Odesláno: 
Otevřeno 633 x
3 odpovědi
 
Syn si s přítelkyní pořídili Internet přes O2, samozřejmě na adresu syna, který bydlel u mě. Internet se používal na jiné adrese. Pak se rozešli a ona přestala splácet, nám chodí stále upomínky na nezaplacené částky a výhrůžka exekuce. Internet nejde zrušit, prý až bude vše splaceno, tak platíme stále pořád za něco co nevyužíváme.
Internet se již dlouho se nepoužívá, oni stále účtují další a další částky k úhradě.
Syn má již delší dobu trvalý pobyt na MěÚ.
Mohou přijít exekutoři, když nejsem dlužník?
 
Zdravím Vás, nejdříve bych se se synem vypravila na pobočku O2, kde bych se snažila danou situaci vyřešit, Jelikož je internet psán na bývalou přítelkyni Vašeho syna, která má internet hradit, tak by povinnou byla ona a nikoli Vy. Proto je však nutné, aby šel s Vámi syn na pobočku, kde by pracovníkům O2 řekl, kde se bývalá přítelkyně nyní zdržuje, a to proto, aby Vás exekutoři nenavštívili, neboť tato adresa je uvedena ve smlouvě, ale mám za to, že se tak nestane, neboť exekutoři mají standardně přístup do centrální evidence obyvatel, kde lze zjistit i aktuální trvalé bydliště bývalé přítelkyně Vašeho syna.
 
Syn s přítelkyní si pořídili internet u O2. Pak se rozešli. Internet je psán na jméno syna který měl bydliště u mě. Internet byl používán na adrese přítekyně, ale platební adresa byla na syna. Takže na mojí adrese. Rodina té přítelkyně přestala internet platit a teď chodí upomínky synovi, takže na moji adresu. Vyhrožují exekucí, syn má již 3 roky bydliště psané na Mě Ú. MŮŽOU PŘIJÍT EXEKUTOŘI KE MĚ DO BYTU? Děkuji
 
Zdravím Vás, na tento dotaz jsem již odpověděla, proto mohu jen odkázat na předchozí odpověď, Dotaz byl zřejmě omylem vložen do poradny dvakrát.