Počet stránek ve webu: 43.121

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Navštívila jsem insolvenční poradnu ve Šternberku, která mi navrhla postup a zpracování návrhu na insolvenci. Poplatek za toto je však 8.500 Kč. Je to pro mně vysoká částka, když jsem v takové situaci. Ale zatím já a moje rodina nenašla nikoho, kdo by to mohl udělat bezplatně. Na koho se mám obrátit? Jak mám vědet že cílem nebude vydělat si na tom?

Umíte mi poradit nějaký kontakt, nebo máte nějaké informace o insolvenční poradně ve Šternberku? Děkuji. S pozdravem Miroslava

ODPOVĚĎ:
Jak jsem již uváděl v minulé odpovědi, zpracování insolvenčního návrhu není jednoduchou záležitostí, proto není divu, že je poměrně těžké najít někoho, kdo by jej zpracoval bezplatně. Zkuste ale Poradnu při finanční tísni, která má mj. výjezdní poradnu v Šumperku. Veškeré informace najdete na stránkách www.financnitisen.cz. Dle internetových stránek by tato společnost měla své služby poskytovat zdarma, a to včetně zpracování insolvenčního návrhu. O insolvenční poradně ve Šternberku bohužel žádné informace nemám.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.